Ik weet er alles van

Life Magazine

Mavic 3-update van DJI

In onze recensie van de DJI Mavic 3 ontdekten we dat de drone vrijwel zeker in november op de markt werd gebracht, maar een grote firmware-update heeft alle resterende hiaten in de functies opgevuld.

Tot de nieuwe functies in de nieuwste Mavic 3-firmware (v01.00.0500) behoren QuickShots, de geautomatiseerde vluchtmodi van DJI, QuickTransfer, waarmee een directe Wi-Fi-verbinding tussen de drone en een smartphone mogelijk is, en D-Log-kleurhulp.

Samen zullen ze de Mavic 3 niet beter maken, maar het zijn de laatste ontbrekende onderdelen in een feature-set die de Mavic 3 had moeten hebben toen hij in de uitverkoop ging. FocusTrack, MasterShots en Timelapse zaten allemaal in de vorige update, die als verrassing in december uitkwam.

De DJI Fly-app v1.5.8 kan nu worden gedownload van de DJI-website voor iOS- en Android-gebruikers. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe functies, moet u de nieuwe vliegtuigfirmware downloaden en installeren.

Ik weet er alles van Life Magazine artikelen

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Hoe ga je te werk bij de voorbereiding van een sollicitatiegesprek? Heb je een sollicitatiegesprek gepland? Wat is de meest effectieve methode om je op