Ik weet er alles van

Life Magazine

Persberichten publiceren

Een persbericht mag niet te lang of te saai zijn. Het doel van een persbericht is om uw bedrijf te promoten, en een langdurige afgifte zal waarschijnlijk door veel mensen worden gelezen. Het moet eenvoudig zijn, met belangrijke feiten en cijfers die zijn gecentreerd rond uw producten of diensten. Het moet ook ten minste één inhoudrijke offerte bevatten die geloofwaardigheid aan uw bericht toevoegt. Je kunt hier voorbeelden van goede citaten vinden. Trouwens, het moet relevant zijn voor uw product of service.

Probeer bij het schrijven van persberichten een doelstelling en weergave van een derde persoon te behouden. Vermijd het gebruik van industrie jargon of buzzwords in uw persberichten. Denk eraan, de meeste mensen die persberichten lezen, weten niets van je branche, dus ze begrijpen de betekenis van je woorden niet. Als u wilt dat uw persbericht wordt gelezen, maakt u het gemakkelijk om door iedereen te begrijpen, inclusief degenen die u niet kennen en niet het eerste kennen van uw bedrijf.

Hoewel het een ontmoedigende taak kan zijn, zijn er manieren om uw persbericht aantrekkelijk te maken voor journalisten. Er zijn verschillende mediabases en mappen die u met contactgegevens bieden voor journalisten die interesse hebben uitgesproken in uw onderwerp. Bovendien kunt u journalistinformatie vinden door hun websites te bezoeken en op de auteurs Bio te klikken. Zelfs als deze methode niet werkt, is het de moeite waard om het toch te doen. Probeer indien mogelijk uw release zo kort mogelijk te houden.

Een andere manier om de persdekking te vinden is om sociale media te gebruiken. U kunt Twitter en Facebook gebruiken als locaties om uw persberichten te publiceren. Deze sociale netwerken zijn vaak relevant voor uw inhoud. De sociale media-functie van een persportaal wordt vaak geïntegreerd in de website. U kunt ook overwegen om uw persbericht op een gratis persportaal te publiceren. Dit is een nuttige locatie voor uw persberichten. Het beste deel is dat ze gratis zijn! Je zult veel tijd en moeite besparen door deze hulpmiddelen te gebruiken.

Publiceer een persbericht dat tijdig en relevant is. Zorg ervoor dat uw release is gecentreerd rond het nieuws van de dag. Door uw persbericht relevant voor het publiek te maken, zal u meer aandacht trekken. Het zal effectiever zijn als u de acties van uw concurrenten volgt. Als u niet zeker weet wat u moet schrijven, gebruikt u de tips in deze handleiding om u te helpen. Deze zijn nuttig voor iedereen die het meeste uit hun persberichten wil maken.

Naast de tekst kunt u ook een afbeelding of video van het volledige breedte opnemen. Het full-widge-afbeelding of video wordt weergegeven op de pagina, dus zorg ervoor dat het van hoge kwaliteit is. Evenzo, als u een foto hebt, moet u deze invoegen. Afhankelijk van de grootte van uw persbericht, kunt u een artikelschuifregelaar gebruiken om afbeeldingen weer te geven. De openingsparagraaf moet korter zijn dan de tweede alinea.

Bij het schrijven van persberichten moet u vermijden met behulp van Jargon of GobbledGook. Gebruik in plaats daarvan duidelijke taal en een PR-checklist. Dit helpt u een goed geschreven persbericht te creëren. Als u een nieuwkomer bij de industrie bent, moet u ook jargon of tonnen bijvoeglijke naamwoorden vermijden. Controleer bovendien dat u omgekeerde piramidestructuur gebruikt, die u zal helpen bij het schrijven van een goed persbericht.

De eerste stap bij het maken van een persbericht is om een perskit te maken. Dit helpt u bij het distribueren van de release naar uw doelgroepen. Als het gaat om de perskit, kunt u dit ook gebruiken om een overzicht van uw bedrijf te geven. Naast de perskit kunt u er ook voor kiezen om een persbericht te publiceren via een online distributieservice. Wanneer u een complete perskit hebt, kunt u het als zoveel mogelijk publicaties verzenden.

De tweede stap is om een boilerplaat te ontwikkelen. Dit is een paragraaf over uw bedrijf. U moet een link opnemen met uw website of sociale mediaprofielen, evenals uw telefoonnummers en fysiek adres. Bovendien zou de boilerplaat niet meer dan 100 woorden moeten zijn. Ten slotte moet het persbericht achtergrondinformatie bevatten. Het toevoegen van een afbeelding aan uw perskit maakt uw persbericht aantrekkelijker voor potentiële lezers en studenten. Het is mogelijk om een distributieservice voor uw perskit te kopen.

Ik weet er alles van Life Magazine artikelen

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Hoe ga je te werk bij de voorbereiding van een sollicitatiegesprek? Heb je een sollicitatiegesprek gepland? Wat is de meest effectieve methode om je op