Ik weet er alles van

Life Magazine

Portugal en Griekenland versoepelen voor gevaccineerde reizigers

Portugal en Griekenland zijn de nieuwste Europese landen geworden die de reisbeperkingen door Covid-19 voor gevaccineerde reizigers hebben versoepeld.

Beide EU-landen hebben hun eerdere regels versoepeld die vereisen dat volledig gevaccineerde bezoekers vanaf maandag (7 februari) bij aankomst een negatief Covid-testresultaat moesten overleggen.

Portugal en Griekenland versoepelen voor gevaccineerde reizigers

Deze reizigers kunnen nu gebruikmaken van het EU Digital Covid Certificate (DCC) of een ander erkend bewijs van vaccinatiestatus.

Alle bezoekers van Portugal moeten nog steeds een passagierslokalisatieformulier (PLF) invullen, dat moet worden ingevuld na het inchecken, maar vóór het vertrek van hun vlucht. Net als in Portugal zijn alle bezoekers van Griekenland ook verplicht om voor aankomst een PLF in te vullen en hun vaccinatiestatus te bewijzen.

“Volledige vaccinatiestatus wordt gedefinieerd als ten minste twee doses, behalve in het geval van Johnson & Johnson waarvoor de eerste en enige dosis vereist is”. 

“Griekenland accepteert vaccinatiecertificaten gedurende 270 dagen na de toediening van de laatste dosis van de basisvaccinatie. 

Ik weet er alles van Life Magazine artikelen

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Hoe ga je te werk bij de voorbereiding van een sollicitatiegesprek? Heb je een sollicitatiegesprek gepland? Wat is de meest effectieve methode om je op